Stagiare uit frustraties op Twitter-account bedrijf

Anderhalve maand geleden meldde Nieuwe Media Blog dat ontwerper Marc Jacobs via een ludieke actie – stuur een tweet – op zoek is naar een social media expert.

Het bericht verspreidde zich razendsnel via twitter, blogs, facebook. De oproep van de ontwerper werd op vele sociale netwerken overgenomen, maar helaas, de social media expert is nog steeds niet gevonden.

Tot grote frustratie van de stagiaire, die met de Twitter-klus werd belast in afwachting van DE EXPERT.

De stagiaire twitterde op het account van Marc Jacobs dat hij een hekel had aan zijn Twitter-klus en dat hij hoopte dat ze snel iemand zouden vinden voor het schrijven van tweets.

Ook uitte de stagiaire zijn ongenoegen over zijn relatie met de bedrijfsleider, Robert.
‘Jullie hebben geen idee hoe moeilijk Robert is. Ik ben slechts een stagiair. Morgen is mijn laatste dag, ik zou dit niet twitteren als het niet zo zou zijn. Veel geluk als je de job krijgt, ik bid voor jullie. Robert is een tiran, echt!’

Het bedrijf van Marc Jacobs ontkent dat de tweets afkomstig zijn van een stagiaire. Volgens een woordvoerder werd de Twitter-account gehackt door een gefrustreerde oud-werknemer.

Balende stagiaire of oud-werknemer: zorg dat verantwoordelijkheden en beheer van je social media-accounts zijn vastgelegd.

Lees ook:Baan als social media expert verdienen? Stuur een tweet!
Lees ook:Social media als businesstool | Scherp en innovatief blijven
Lees ook:Social media expert is foute colporteur
Lees ook:1 april: social media zeer geschikt voor snelle grap
Lees ook:Olympische Spelen krijgen Social Media Hub (video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>