Weinergate gênantste twittermoment 2011

Je zal maar Weiner met je achternaam heten en dan ook nog eens met je weener internet afswaffelen. Het overkwam het Amerikaanse Congreslid Anthony Weiner die in mei van dit jaar per ongeluk een foto van zichzelf in opgewonden staat op Twitter plaatste.

En dat terwijl de foto van de erectie-in-onderbroek een privébericht had moeten zijn.

Geen wonder dat de Volkskrant Weinergate op nummer 1 zet van de lijst met gênantste twittermoment van 2011. Weiner, die een jaar eerder in het huwelijksbootje was gestapt, trad drie weken later af. Hij gaf toe meerdere internet affaires te hebben (gehad).

Op twee zet de Volkskrant zet Gijsbert Beekhuis, burgerraadslid van de SVP (Spakenburgse Vrijheids Partij) die zijn vrouw via Twitter erotische voorstellen deed. Het incident liep overigens met een sisser af.

Op drie eindigde Manchester United-voetballer Ryan Giggs die volop in het social medianieuws kwam door een vermeende affaire met Imogen Thomas, voormalig Miss Wales en Big Brother-ster.

 

 

Lees ook:1e foto’s op Twitter van aanhouding na bommelding Schiphol
Lees ook:30% minder Twitter-berichten na publicatie erectie-foto
Lees ook:Rijks Twitter Dienst RVD in de aanval
Lees ook:Google is een ergere spion dan Big Brother
Lees ook:YouTube weer gesloten in Turkije

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>