Paris Hilton en Afrojack wel degelijk een stel

Waren het eerst nog geruchten. Nu de van origine Nederlandse DJ Afrojack via Twitter heeft laten weten dat hij graag bij Paris is, mogen we gevoeglijk aannemen dat de blondine en de DJ een stel is.

Het NieuweMediaBlog berichtte eerder al dat Paris een foto had getwitterd die tijdens oudejaarsavond is gemaakt en waarop zij samen met de DJ te zien is.

Hun samenzijn bracht op internet de geruchtenmachine op gang. Zo deed het verhaal de ronde dat Afrojack Paris die avond van het podium gestuurd zou hebben. De blondine zou hem teveel afleiden.

De DJ reageerde daarop met een tweet. Op Twitter bekende Nick van de Wall, zoals hij werkelijk heet, de steenrijke erfgename graag om zich heen te hebben.

Op Twitter schrijft Afrojack dat het een stomme roddel is die de media hebben verzonnen. ‘Ik wil alleen maar zeggen dat er niemand is die ik zo graag naast me op het podium wil hebben als Paris Hilton.’ Waarvan acte.

Lees ook:DJ Afrojack en Paris Hilton toch geen stel
Lees ook:Paris Hilton en Afrojack een setje? | Paris twittert zelf foto
Lees ook:Paris Hilton zingt over Twitteren (video)
Lees ook:Paris Hilton reageert op neptweet over Nelson Mandela: ‘geen respect voor verlies….’
Lees ook:Nieuwe media netwerk is een grote familie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Paris Hilton en Afrojack wel degelijk een stel

  1. Paris

    k mag hem niet.:S

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>