DJ Afrojack en Paris Hilton toch geen stel

DJ Afrojack en Paris Hilton zijn toch geen stelletje. Dat bericht de Telegraaf. Volgens de wakkere krant van Nederland zou Nick van de Wall, zoals de DJ in werkelijkheid heet, de relatie hebben ontkend.

‘We zijn alleen maar goede, heel goede vrienden. Ze mag me graag. Ze vindt het leuk om lol te trappen en te feesten’, aldus de Telegraaf.

Paris op Twitter

Maar wie Paris Hilton op Twitter volgt, kan daar wel eens vraagtekens bij zetten. Afrojack komt in de Tweets van de steenrijke erfgename wel erg vaak voor.

Zo Twitterde Paris onder meer dat ze in de studio was met Afrojack. Daarbij was ook Yolanthe Sneijder Cabau aanwezig waar Paris ook over Twitterde. ‘Loving LA with the sexiest coolest #Dutch people I’ve ever met @DJAfrojack & @YolantheCabau. #LoveMyLife ’, aldus de blondine.

Ook de vrouw van de voetbller Wesley Sneijder liet via Twitter weten het naar haar zin te hebben gehad: ‘I had a great time with @djafrojack & @ParisHilton #LoveThem Have a great day Europe! Baci’.

Beeld: Twitter

Lees ook:Paris Hilton en Afrojack een setje? | Paris twittert zelf foto
Lees ook:Paris Hilton en Afrojack wel degelijk een stel
Lees ook:Paris Hilton zingt over Twitteren (video)
Lees ook:Paris Hilton for president
Lees ook:Downloaders seksfilm Paris Hilton vervolgd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>