Prins Willem-Alexander heet André Kuipers via Tweet welkom terug op aarde

‘Welkom veilig terug op aarde. Nederland is trots op uw unieke prestatie.’ Dit Twitterde vanmorgen prins Willem-Alexander via het officiële Twitter-account van Koninklijk Huis na de terugkeer van André Kuipers op aarde.

De Prins van Oranje is niet de enige die reageert op de terugkeer vanmorgen van Kuipers die precies om kwart over tien veilig op een steppe in Kazachstan landde, meldde het TechnologieBlog.

Ook bekende Nederlanders lieten van zich horen, bericht de Telegraaf.

Zo Twitterde Ruud Gullit: ‘Holland is very proud of Andre Kuipers. Just came back from space station ISS after 193 days Good job Andre.’ Danny de Munk hielt het kort maar krachtig: ‘Welkom op Aarde !! HELD !! X’

Twitter
De astronaut heeft tijdens zijn verblijf in de ruimte zelf ook volop sociale media ingezet. Zo liet hij via Twitter en een blog regelmatig van zich horen.

Kuipers heeft volgens zijn werkgever (de Europese ruimtevaartorganisatie ESA) via sociale media ‘het voorrecht om in de ruimte te leven, gedeeld met de wereld’, bericht de Volkskrant vandaag. Daardoor is hij er  in geslaagd ruimtevaart dichter bij mensen op aarde te brengen, zo stelt de ESA.

Lees ook:Astronaut André Kuipers twittert foto 1e experiment in ISS
Lees ook:Tweeps praten met Andre Kuipers in ruimte (audio)
Lees ook:Volg André Kuipers via Twitter en app
Lees ook:Tweetup met André Kuipers in de ruimte
Lees ook:Astronaut André Kuipers Twittert in ruimte gewoon door

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>