Whatsapp meer gebruikt dan Twitter

Dagelijks worden er 18 miljard berichten met whatsapp verstuurd. Daarmee is de chat-app groter dan Twitter, bericht RTLZ Nieuws.

Het is onbekend hoeveel mensen wereldwijd Whatsapp gebruiken. In december maakte Twitter bekend zo’n 200 miljoen actieve gebruikers te hebben. Maar volgens Jan Koum van Whatsapp zijn dat er meer.

Op Twitter kun je wel advertenties tegen komen. Whatsapp is daar mordicus tegen. blijkt uit een toelichting van Koum. ‘We hebben een manifesto tegen advertenties. Daar zijn we trots op. Wie houdt er nou van advertenties?’, aldus Koum tegen RTLZ Nieuws.

Het downloaden van de app kost 99 cent. Daarmee komt er volgens Koum genoeg geld in het laatje. ‘Er zijn miljarden telefoons in de wereld. Als er straks steeds meer Whatsapp gebruiken dan wordt het makkelijk om geld te verdienen’, aldus Koum.

Lees ook:Mobiele Twitter-app krijgt advertenties
Lees ook:Gemeente Terneuzen doet proef met Whats App
Lees ook:Stel adopteert baby via Twitter
Lees ook:Twitter maakt tweeters alvast warm voor advertenties
Lees ook:RVD twittert voor premier Mark Rutte

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>