Lieve internet dan seks

Vraag aan 100 mensen waar ze voor kiezen en geheid dat 20 procent van hen liever toegang tot internet heeft dan seks. Dit blijkt uit een onderzoek van The Boston Consulting Group, bericht Elsevier.

Het zijn vooral de mannen die in de slaapkamer meer aandacht hebben voor hun iPhone, Blackberry, andere smartphone of laptop.

Sommige van de ondervraagden die internet voorop stellen, vinden dat zelfs belangrijker dan alcohol, sporten en elke dag een douche nemen. De uitkomsten bevestigen de veronderstelling dat voor veel mensen internet een eerste levensbehoefte is.

Van de belangrijke economieën zal over vier jaar bestaat vijf procent van het Bruto Binnenlands Product (de totale productie) uit internetinkomsten, voorspelt Boston Consulting. Er zijn dan drie miljard gebruikers. Nu zijn dat er nog 1,9.

Lees ook:Vacantiegangers vaker online dan thuisblijvers
Lees ook:Smartphone-gebruiker wil controle over mobiele privé-data
Lees ook:‘Domme’ internetgebruikers woedend op onderzoeker
Lees ook:Te veel gedronken? Niet posten op Twitter, Hyves, Facebook !
Lees ook:App Sunday: Tipsy Talk | hoe de BOB-campagne ontspoort

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>