Lady Gaga’s Born This Way morgen op Spotify

Het nieuwe album van Lady Gaga Born This Way, ligt 23 mei in de winkel, maar is vanaf morgen, woensdag, te streamen via Spotify. Het album is alleen beschikbaar voor Premium – lees betalende – leden. Maar je kunt het Premium-abonnement een week gratis proberen. Morgenochtend vanaf 10.00 uur is Born This Way te beluisteren.

Spotify houdt ook een wedstrijd waarin fans van de social media queen een meet & greet met de zangeres in Parijs kunnen winnen. Hiervoor moet je elke dag een vraag over haar beantwoorden.

Lady Gaga is online één van de populairste artiesten. Zo is de social media queen de eerste ter wereld die meer dan tien miljoen volgers op Twitter vergaarde. Ook op Facebook heeft ze al meer dan tien miljoen fans.

Het album ligt 23 mei in de winkel. Spotify stelt het album alleen in Nederland, Zweden, Noorwegen, Finland en Spanje beschikbaar.

Lees ook:Lady Gaga komt met private kloon van Facebook
Lees ook:Lady Gaga social media queen met 40 miljoen fans op Facebook en Twitter
Lees ook:Rihanna verslaat Lady Gaga als Social Media Queen
Lees ook:Lady Gaga verdient goud geld aan Twitter
Lees ook:Lady Gaga Tweet naam nieuwe album: ARTPOP

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>