Video over ‘perfecte’ lichamen gaat viraal

because-who-is-perfect-Zurich-Bahnhofstrasse-nieuwemediablogAmper twee weken online en nu al is de video ‘Because who’s perfect’ bijna 2,3 miljoen keer bekeken. De film van regisseur Alain Gsponer trekt de aandacht, blijkt ook uit de reacties op de Bahnhofstrasse in Zurich.

Gsponer maakte de video naar aanleiding van de wereldwijde ‘Day of Persons with Disabilities’, de mannequins waarvoor de mensen met een beperking model stonden, staan in de etalage van het modehuis Modissa.

Lees ook:Burberry-topvrouw stapt over naar Apple (video)
Lees ook:Blurred Lines meest bekeken YouTube-video van 2013 (video)
Lees ook:Foxconn toont zelf hoe iPhone en iPad worden gemaakt (video)
Lees ook:Video met varken die geit redt gaat viraal
Lees ook:YouTubehit: sluitende Ikea-grap

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>