Pasen party: smartphones zoeken in het Olympisch Stadion

Mocht je je op Goede Vrijdag vervelen, ga dan naar het Olympisch Station in Amsterdam. Daar houdt HTC zijn Pasen-party. 500 mensen mogen daar vrijdag paaseieren komen zoeken. Wie het eerst komt, die het eerst maalt.

De mobieltjesgigant uit Taiwan heeft daar 1000 paaseieren verstopt met daarin een kras-voucher. Honderd daarvan hebben de naam van een HTC toestel. De volgende toestellen kun je winnen: HTC Desire-S, Incredible-S, Wildfire en Desire-Z. Na het krassen weet je welke het is geworden.

Ik mis trouwens de nieuwe Sensation op de Pasen-party. Past die niet in een paasei?

De eerste 500 mensen die zich bij het stadion melden mogen dus meedoen. De deuren van het stadion gaan om 11.00 open Vanaf 11.30 mag je de gekleurde paaseieren gaan zoeken. Wie geen winnende code heeft, mag het nog een keer proberen. Eitje toch?

Lees ook:Pech met die Xbox
Lees ook:Appje, eitje: 16 links om de heetste Pasen ooit te overleven
Lees ook:HTC presenteert supersnelle Sensation smartphone
Lees ook:Email viert veertigste verjaardag
Lees ook:Google wil ons beter leren zoeken | SPELLETJE

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Pasen party: smartphones zoeken in het Olympisch Stadion

  1. Pingback: Appje, eitje: 16 links om de heetste Pasen ooit te overleven | NieuweMedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>