Lachen met… nanoblog Flutter, het nieuwe Twitter

De rubriek ‘Lachen met…‘ is nu al een hit op dit blog. Blijkbaar nemen nieuwe media-gebruikers zichzelf niet al te serieus. Gelukkig maar. Zo duikt op YouTube opeens een realistisch ogend filmpje op over een nieuwe Twitter-achtige dienst: Flutter. Waar je op Twitter 140 tekens kwijt kunt per bericht, laat Flutter slechts 26 tekens toe. “Als Twitter microbloggen is, is Flutter nanobloggen”, aldus de bedenkers.

Bekijk het filmpje (inmiddels al een grote hit op Twitter) hieronder:

Lees ook:Lachen met… Twitter-politie
Lees ook:Lachen met… Celebrity Twitter Overkill
Lees ook:Experiment: een verhaal schrijven via Twitter
Lees ook:Video-interview: Twitter-oprichters Biz Stone en Evan Williams
Lees ook:Twitter goes mainstream: Oprah leert huisvrouwen tweeten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>