Google zet browser in het zonnetje: elf korte films over Chrome

We staan er niet elke dag bij stil, maar zonder browser zou het internet er heel anders uitzien. Vandaar dat Google haar eigen browser Chrome eens flink in het zonnetje zet. Na een oproep ontving het bedrijf maar liefst elf korte filmpjes over de browser.

For those of us who live and work on the web, the browser is an unsung hero. It’s become the most important piece of software on our computer, but rarely is it given proper recognition, let alone fĂȘted“, aldus Google.

De filmpjes zijn alle elf te bekijken via dit YouTube-kanaal. Hieronder enkele voorproefjes:

Lees ook:TOP 5 Beste YouTube in 2007
Lees ook:Google lanceert Body Browser
Lees ook:3D-gamen met een gewone pc
Lees ook:RTL verwijdert filmpjes van YouTube
Lees ook:Nederlandse Evelien Lohbeck wint YouTube-wedstrijd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>