Fimpje dummy iPhone 5 duikt online op (video)

Online is een filmpje opgedoken van een dummy van de iPhone 5 dat gemaakt is tijdens de UFA in Berlijn. Het ‘toestel’ werd ontdekt op de stand van een leveranciers van hoesjes.

De dummy bleek in een van de hoesje te zitten. Er mocht wel worden gefilmd, maar de naam van het bedrijf mocht niet worden genoemd.

Dunner door in-cell technologie
De  iPhone in de video voldoet aan alles geruchten die al eerder online verschenen, zo is duidelijk te zien dat het toestel dunner is. Dat wordt mogelijk door het gebruik van in-cell touch layer technologie en waarvoor Apple inmiddels het patent heeft.

Door twee van de drie lagen van het touchscreen samen te voegen, wordt het iPhone-scherm 0,1 millimeter dunner dan de iPhone 4S, blijkt uit een video. Het toestel wordt daardoor ‘maar’ 7,6 millimeter dik.

Groter scherm
Uit de video blijkt ook dat de iPhone 5 iets langer is dan de 4S, de connector en dat het scherm groter is, zo’n 4 inch.

Het IndustrieBlog meldde eerder al dat de massaproductie van de iPhone 5 is begonnen. Sharp zou een van de leveranciers van de schermen zijn. Schermenbouwer, LG Display, heeft naar buiten gebracht te zijn begonnen met de massaproductie van een nieuw type flat screen dat naar alle waarschijnlijkheid voor de nieuwe iPhone is.

Het toestel is zelfs al in preorder te bestellen.

iPad mini
Naar verwachting wordt de nieuwe iPhone op 12 september gepresenteerd. Nu die datum dichterbij komt, verschijnen er steeds meer foto’s en video’s op internet, waaronder een compleet gemonteerde iPhone 5.

Volgende maand zou dan ook de iPad mini worden gelanceerd, maar blijkens berichtgeving van de doorgaans goed ingevoerde John Gruber zou Apple zich daarmee in de vingers snijden. Door een launch op dezelfde datum zou de aandacht te veel naar de iPhone gaan, dat zou van invloed kunnen zijn op de verkoopcijfers van het kleinere zusje van de iPad.

iPod Touch
De iPad mini gaat lijken op een grote iPhone of een iPod Touch. De eerste toestellen zijn inmiddels verscheept.

Het NieuweMediaBlog publiceerde eerder al een filmpje waaruit de gelijkenis van de iPad mini met de iPod Touch blijkt.

Lees ook:Werkende iPhone 5 online gespot
Lees ook:Bèta iOS 6 verraadt grotere scherm iPhone 5
Lees ook:Apple wacht rechtzaak vanwege kloon iPhone 5
Lees ook:iPhone 5 wordt op 5 oktober onthuld
Lees ook:iPhone 5 ondersteunt supersnelle 4G-internet

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Fimpje dummy iPhone 5 duikt online op (video)

 1. neha

  he ik ben een single meisje echt heel jong van 78 wil iemand een kusje
  ik woon op straat in een doos

    /   Reply  / 
  1. Wilfred vd Post

   Hallo Neha, na het lezen van jou reactie ben ik tot de veronderstelling gekomen dat ik wel een ‘kusje’ zou willen. Zou je mij misschien kunnen inlichten hoe jij te bereiken bent voor verder contact? Mail, telefoon of faxnummer is voldoende.

   Gr. Wilfred van der Post

     /   Reply  / 
 2. iPhone5

  Ben vooral benieuwd naar de nieuwe oordopjes van de Iphone 5.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>