Videoclip Gangnam Style populairder dan artiest Psy zelf

De videoclip van de de Zuid-Koreaanse Psy is populairder dan de maker zelf. Om die reden denkt de artiest, die wereldwijd een superhit heeft met Gangnam Style, dat succes nooit meer te kunnen overtreffen.

Dit meldt NU.nl op basis van berichtgeving van de BBC.

Voor mij is dat een groot probleem, zegt hij. De video van Gangnam Style is ruim 350 miljoen keer bekeken. Dat is, zeker voor Koreaanse begrippen, veel.

Psy ervaart veel druk om met een succesvolle opvolger te komen. Dat is erg moeilijk, aldus de zanger die in Zuid-Korea al 12 jaar aan de weg timmert. Hij liet weten inmiddels met een opvolger bezig te zijn.

Lees ook:Psy scoort met nieuwe song 7 miljoen hits op 1 dag (video)
Lees ook:Psy zingt opvolger Gangnam Styl voor de 1e keer (video)
Lees ook:Psy lanceert volgende maand opvolger Gangnam Style (video)
Lees ook:Samsung Galaxy S III werkt in Zuid-Korea als 1e op dubbel 4G
Lees ook:Hands one LG G Flex (video)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Videoclip Gangnam Style populairder dan artiest Psy zelf

 1. Marjolein Tromp

  Hoi Marguerita,

  Persoonlijk denk ik dat PSY alleen aan een nieuwe hit zou kunnen komen wanneer hij weer een nummer schrijft over het leven in Korea. Het nieuwe hippe exotische van het nummer trekt veel mensen aan denk ik.

  Want het is niet alleen maar onzin waar PSY over zingt, dat moet hij vasthouden.
  Ik schreef ook een blogpost over zijn succes en dan het effect ervan niet onderschat moet worden. Misschien vind je het leuk om te lezen: http://metareporter.nl/2012/10/05/onzinnige-viral-video-of-maatschappijkritische-paardendans/

  Mvg,

  Marjolein Tromp

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>