App Sunday: Hoe overleef ik de Nederlandse Spoorchaos (NS)?

Je bent gewaarschuwd als je morgen weer gaat treinen.

De Nederlandse Spoorchaos (NS) kondigt overvolle treinen aan tijdens de spits. Oorzaak: er zijn niet zo veel treinen die het nog doen na het winterweer van december.

Maar zit je eenmaal in de trein, dan kom je er ook niet zo makkelijk meer uit.

Daarom biedt App Sunday je een aantal apps om het verblijf in de Nederlandse Spoorchaos zo aangenaam mogelijk te maken:

  • De NS relax app

    Met behulp van de iNap app (iPhone) kun je lekker slapen totdat je op 500 meter van het station van aankomst bent. Dan gaat er een alarm af. Dus ook al sta je uren in de polder, geen probleem, met iNap kun je heerlijk uitrusten, genieten van muziek, enzovoorts.
    Of iNap ook Nederlandse Spoorchaos bestendig is, moet nog blijken. Want stel dat de NS ineens bedenkt dat je moet overstappen in een andere trein… Ach wat maakt het ook uit, je kunt altijd de Nederlandse Spoorchaos de schuld geven.

  • NS Sudoku app
    Deze sudoku app voor Android telt zestien levels! De Nederlandse Spoorchaos kan niet lang genoeg duren.
  • NS spionage app

    Zet de app FlexiSpy, voor iPhone en Android, op de telefoon van een NS-bobo, het kost even wat moeite maar wat moet je anders doen in die trein, en kom alles te weten over de Nederlandse Spoorchaos.
    Zo kun je live meeluisteren met telefoongesprekken, sms’jes en e-mails lezen en doorsturen, de GPS-locatie achterhalen en de telefoon op afstand bedienen. Het kost wel wat, 149 tot 349 dollar per jaar, maar dan kom je ook alles te weten!
    En die investering haal je er wel weer uit. Je begint gewoon je eigen WikiLeaks of verkoopt de gesprekken aan de Telegraaf.
    Je kunt de app ook installeren op de mobiel van je partner, je collega, maar dat vind ik persoonlijk erg onder de gordel.

  • De NS fitness app
    In plaats van met je benen opgetrokken in die NS-zetel te blijven hangen, kun je de trein ook gebruiken om je conditie weer wat op te vijzelen. Niet verkeerd na de feestdagen. Zweet die alcohol er maar uit!
    Download de RunKeeper Pro app – deze maand gratis, normaal 7 euro – voor je iPhone en begin te sporten in de trein. Ren, fiets of skate van de kop van de trein naar de staart. Neem de tijd op en daag andere treinpassagiers uit je tijd te verbeteren.
    Omdat de Nederlandse Spoorchaos volle treinen verwacht – what’s new babe - beland je onderweg waarschijnlijk eerder in een rugby- dan een hardloopwedstrijd, maar dat mag de pret niet drukken.

Lees ook:App Sunday: Treinkaartje kopen met je mobiel
Lees ook:Reisplanner Nederlandse Spoorchaos (NS) ook ingesneeuwd
Lees ook:NS houdt reiziger (en thuisfront) op de hoogte met Reisplanner Xtra
Lees ook:T-Mobile eet van twee walletjes
Lees ook:Apps sturen je privégegevens naar bedrijven

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “App Sunday: Hoe overleef ik de Nederlandse Spoorchaos (NS)?

  1. Pingback: App Sunday: Treinkaartje kopen met je mobiel | NieuweMedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>