Rubriek: iPhone 5

Gouden iPhone 5 van 15 miljoen

Stuart Hughes heeft voor een Chinese zakenman een gouden iPhone 5 gemaakt van 24-karaats goud die de lieve som van 15,3 miljoen Amerikaanse dollar kost.

Lees verder...

iPhone 5 nu ook in China te koop

Apple heeft de iPhone 5 in China gelanceerd. Het nieuwe vlaggenschip wordt verkocht via Apple’s eigen winkels en via China Unicom en China Telecom. Dit bericht NU.nl

Lees verder...

iPhone 5S is er de 1e helft 2013

De geruchtenmachine is na de lancering van de iPhone 5 nog maar nauwelijks verstomd of er er wordt online al weer druk gespeculeerd over z’n opvolger: de iPhone 5S.

Lees verder...

Kopers iPhone 5 haken af

Het aantal mensen dat aangeeft niet opnieuw een iPhone te zullen aanschaffen, is na de lancering van de iPhone 5 gedaald. Dat is voor het eerst sinds de introductie van de eerste iPhone in 2007.

Lees verder...

1e iPhone 5 in Nederland niet te krijgen (video)

Het is volgens de makers van het fimpje de eerste iPhone 5 in Nederland en ondanks alle pogingen blijkt het nieuwe vlaggenship van Apple toch niet te krijgen. Het blijkt een leuke stunt om een webshop te te promoten. De iPhone 5 is officieel pas vanaf vrijdag 28 september in Nederland te koop.

Lees verder...

Samsung pakt Apple buiten rechtzaal aan

Samsung zet het gevecht met Apple buiten de rechtzaal gewoon door. In een advertentie pakt de Zuid-Koreaanse concurrent de Iphone 5 aan, melden meerdere media op basis van berichtgeving van Business Insider.

Lees verder...