Rubriek: Praktisch

Na Buienradar nu ook Zomerradar

De site van Buienradar is vaak de eerste die wordt bekeken om te checken of er buien aankomen. Het ‘zusje’ Zomerradar komt met beter nieuws en laat zien waar de zon schijnt.

Lees verder...

Augmented reality-display gaat verder dan Google Glass (video)

Je daadwerkelijk in een 3D-wereld wanen. Dat kan door een augmented reality-display die Meta ontwikkelt. De startup heeft daarvoor via kickstarter inmiddels de beoogde 100.000 US dollar binnen gehaald. Dit bericht het TechnologieBlog.

Lees verder...

Camera nieuwe Nokia Lumia 928 uitblinker

De claim van Nokia dat de nieuwe Lumia 928 de beste camera heeft die buij weinig licht kan worden gebruikt, wordt waargemaakt in een video. De Finse mobieltjesfabrikant heeft een video online gezet die hoogstwaarschijnlijk is gemaakt met de opvolger van de Nokia Lumia 920.

Lees verder...

Trendwatcher Vincent Everts over digitale intimiteit (video)

Overal ter wereld is social media king. Mobiel internet, apps, e-commerce en de cloud. Twitter beheerst de media en mensen spenderen meer tijd op Facebook dan dat ze elkaar face2face spreken. Maar niet in het B2B en al helemaal niet in het technische B2B.

Lees verder...

Galaxy III en iPhone 5 krijgen Gorilla Glass

De kans is groot dat de iPhone 5 Gorilla Glass krijgt nu Apple heeft bevestigd dat in de iPhones het extra krasbestendige glas zit. Dit blijkt uit informatie van Apple zelf, bericht het TechnologieBlog.

Lees verder...

Foute Tweet NS tijdens winterse chaos op het spoor (video)

Dat goed Twitteren een kunst is, bewijst de NS tijdens de chaos op het spoor die ontstond als gevolg van de vorst en sneeuwval. Iemand van de NS zo slim om een Tweet te versturen met daarin een link naar een promotiefilmpje van ProRail waarin optimistisch wordt aangekondigd dat de spoorbeheerder klaar is voor de

Lees verder...

Watervaste iPhone 5 kan de plomp in (video)

De iPhone 5 kan de plomp in. De Apple-smartphone, die later dit jaar wordt verwacht, krijgt namelijk een waterwerende laag. Dit bericht het TechnologieBlog.

Lees verder...

RTL verwijdert filmpjes van YouTube

Pech voor iedereen die via YouTube wil kijken naar Voetbal International. RTL is begonnen om internetfilmpjes van alle TV-programma’s te verwijderen, meldt PowNed.

Lees verder...