Rubriek: Microsoft

Windows 8.1 werkt met vingerafdruk

Microsoft gaat bij de upgrade van Windows 8 drivers ondersteunen die vingerafdrukken herkennen. Dat kon al met drivers van derde partijen, maar Microsoft neemt de ondersteuning nu in eigen hand.

Lees verder...

Microsoft’s Surface Pro eind mei in Nederland te koop

Microsoft’s Surface Pro is eind mei in ons land te koop. Dit bericht het techconcern op het eigen Surface Blog. Tegelijkertijd met Nederland lanceert Microsoft de Pro in 25 andere landen. Nu is de tablet, die draait op de volledige versie van Windos 8, alleen nog te koop in de Verenigde Staten, Canada en China.

Lees verder...

Microsoft Office voor iOS en Android pas in 2014

Microsoft Office voor iOS (iPhone, iPad) en Android wordt pas in 2014 op de markt gebracht. Niet eerder dan in het najaar volgend jaar kunnen Office-applicaties als Word en Excel op mobiele apparaten worden gebruikt. Dat is later dan insiders hadden verwacht. Ook Outlook voor Windows RT (de tabletversie) komt later dan aanvankelijk  verwacht.

Lees verder...

Vier miljoen updates naar Windows 8

Sinds de lancering van Windows 8, vorige week, hebben wereldwijd vier miljoen mensen de overstap gemaakt met een upgrade van Windows Vista en Windows 7 naar het nieuwe besturingssysteem van Microsoft.

Lees verder...