Rubriek: Twitter-nieuws

Paris Hilton reageert op neptweet over Nelson Mandela: ‘geen respect voor verlies….’

Geen respect voor het verlies waar de wereld nu om rouwt. Hiermee reageert Paris Hilton op de neptweet van het Twitteraccount Deleted Tweets. Gisteravond, toen bekend werd dat de oud-president van Zuid-Afrika was overleden, stuurde het account een tweet de wereld in al zou de hotelerfgename niet weten wie Nelson Mandela is en hem verwarren

Lees verder...

Vodafone lost storing niet op

Vodafone ziet geen kans een al langer durende storing op te lossen. Klanten van de provider klagen op Twitter dat ze al sinds 23 juni (!) niet bereikbaar zijn.

Lees verder...

Twitter-Nieuws: Barbie getrouwd

Een roze loper, roze duiven, een roze met witte jurk en een koets als Assepoes. Je kon er vandaag op Twitter niet omheen. Barbie, bekend van Oh Oh Gherso, trouwde vandaag in Den Haag met haar anabole Michael. Beeld: Twitter

Lees verder...

Lady Gaga verdient goud geld aan Twitter

Een derde van de in totaal 90 miljoen Amerikaanse dollar die Lady Gaga vorig jaar verdiende, heeft ze aan Twitter te danken. Dit bericht Twittermania op basis van berichtgeving van de Wall Street Journal.

Lees verder...

Twitter-nieuws: iPad 3 heet iPad HD

De iPad 3 die Apple volgende week zou aankondigen gaat iPad HD heten. Dit blijkt uit een screenshot die Michael Fonfara getwitterd heeft. Hij baseert zich hierbij op de productlijsten van Griffin en Belkin.

Lees verder...

Twitternieuws: Kate Perry ontvolgt ex Russel Brand

Alhoewel Russel Brand geen actief Twitteraars is (zijn laatste Tweet is van 10 januari), heeft zijn ex, Kate Perry hem toch ontvolgd. Daarmee lijkt de immens populaire zangeres definitief een einde te hebben gezet achter de scheiding van de acteur.

Lees verder...