100 social media apps voor de horeca

Restaurants moeten meer doen met social media. Dat zegt Misset Horea op basis van onderzoek door bureau Technomic uit Chicago.

Uit dat onderzoek blijkt dat 83 procent van de zogeheten innovators en 72 procent van de early adaptors minstens een keer per week een restaurant bezoeken.
Volgens dit Amerikaanse onderzoek, ligt het restaurantbezoek bij de gemiddelde consument op 56 procent.

Hier liggen volop kansen. Maar niet alleen voor de restaurateur, maar ook voor de cafe- en hoteleigenaar. Misset Horeca noemt als voorbeeld het openen van een vriendenpagina op Facebook en recensie op restaurantsites. Natuurlijk. Dat kan. Maar er liggen zo veel meer kansen voor ambitieuze horeca-ondernemers.

Ik bied de branche honderd apps, honderd toepassingen, honderd voorbeelden, waarmee ze hun bedrijf een enorme boost kunnen geven. Just give me a call :-) .

En je krijgt bij mij meer waar voor je geld dan bij Horeca Nederland. Vergeet die rare filmpjes van ze, zie hieronder, de horeca-bobo’s weten niet waarover ze het hebben.

Lees ook:LookingforBooking integreert Twitter
Lees ook:App Sunday: BarBird horeca app | Social media voor bar en restaurant
Lees ook:Apps sturen je privégegevens naar bedrijven
Lees ook:Smartphone-gebruiker wil controle over mobiele privé-data
Lees ook:App-cultuur: eerst je apps gebruiken, dan pas je bed uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>