Update Nu al cadeau van Apple: gratis Soundhound

Eerder berichtte de redactie van het NieuweMediaBlog over de gratis cadeaus die Apple ook dit jaar weer uitdeelt. Vanaf 26 december kun je dagelijks gratis een app, boek of song downloaden. Als opwarmertje was van de week SoundHound gratis te downloaden Dat zou aanvankelijk 1 dag zijn, maar gisteren bleek dat gratis downloaden nog mogelijk. Vandaag kan dat ook nog.  Waarvan acte, mocht je het nog niet hebben gedaan.

SoundHound herkent een nummer als je een deuntje neuriet, zingt of laat horen. De app kost anders 5,49 euro.

Er is ook een gratis versie, maar dan krijg je de reclame er wel bij. De betaalde versie van Soundhound krijgt altijd als eerste de nieuwste updates, zoals afgelopen dinsdag voor Twitter. Daarmee kunnen onder meer tweets over een herkend liedje worden bekeken. Ook kan er aan een tweet een lijst worden toegevoegd met de meest getweette nummers en de Twitter-accountnaam van de artiest. Je moet je Tweet dan wel vanuit Soundhond hebben verstuurd.

De actie met gratis Apple-cadeaus loopt van 26 december tot 6 januari.

 

 

Lees ook:12 dagen gratis van Apple, vandaag: Snowboard Hero (video)
Lees ook:Apple start ’12 dagen cadeaus’ met gratis Coldplay single
Lees ook:Kerst bij iTunes: 12 dagen lang gratis apps en muziek
Lees ook:Gids genealogie gratis te downloaden
Lees ook:App Sunday: gratis downloads bij iTunes | 12 dagen cadeaus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>