Het vrije woord is vermoord

NekschotGregorius Nekschot is een irritant xenofoob mannetje, dat vooral veel walgelijke en ook nog slechte tekeningetjes maakt. Nekschot tekende flauwe grappen over met name Christenen, socialisten en Moslims.

Reden voor Hirsch Ballin om hem door een arrestatieteam van negen man te arresteren, te verhoren en zo lang mogelijk zonder beschuldiging in de bak vast te zetten.

De 'deportatiesite' is inmiddels door de privacywaakhond van onze overheid uit de lucht gehaald, terwijl de politie nu ook alle Hyve-accounts doorzoekt op contacten met 'vermeende' criminelen.

Onze overheid is bang voor het vrije woord en weet niet meer wat onze eigen wetten voorschrijven en wat niet. Dat de site 'Sloop de deportatiemachine'  uit de lucht is gehaald, is zeer terecht. Onze wet moet ieders privacy beschermen, dus ook die van ambtenaren en politici.

Privacy is alleen voor ambtenaren

Aan de andere kant schendt de politie eenieders privacy door op Hyves te kijken wie er allemaal contact hebben met vermeende criminelen. Een crimineel is pas crimineel, als deze in de bak zit. Zolang er geen veroordeling is, maar ook na het uitzitten van een straf, is een crimineel hooguit een verdachte.

Heb je via Hyves contact met zo'n vermeen de crimineel, dan ben je daarmee verdacht, en kan dus ook al je IP-verkeer worden gecontroleerd. Bovendien heeft de politie ineens het recht gekregen om computers van verdachten via internet te hacken.

De privacywetgeving is dus niet voor alle burgers, maar alleen voor politici en ambtenaren. Of zouden er in Den Haag meer verdachte schroefjes in de muur zitten?

Nederland gaat naar de kloten

Door al deze bangmakerij en verdachtmakerij – elke Moslim is verdacht, iedereen op een scooter is verdacht en straks is ook elke Hyve-gebruiker verdacht – helpen onze Christelijke waakhonden Ballin, Balkenende en Donner Nederland naar de kloten. Al deze maatregelen zijn koren op de molen van fascisten als Verdonk en Wilders, die – eenmaal in het zadel – er absoluut nog een schepje bovenop zullen doen.

Lees ook:Wikipedia zet Nederland weer in z’n hemd
Lees ook:Verdachten online opsporen
Lees ook:Verder onderzoek politie sociale media moord 15-jarige
Lees ook:Prijsvraag: Beste idee Overheid 2.0
Lees ook:Boer zoekt vrouw trending topic op Twitter

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Het vrije woord is vermoord

  1. Tom

    Deze regering is een zogenaamde “angst kabinet” Men verwacht achter elke meningsuiting problemen met onze islamitische medeburgers. De reactie van dit kabinet op de vermeende film van Wilders (die ze niet eens gezien hadden) sprak al boekdelen en het oppakken van Nekschot is nog zo’n fraai voorbeeld van de angsthazen Balkenbrij en zn vriendjes.
    Het feit dat men er een angst team op na houdt die constant elke meningsuiting van autochtone nederlanders bewaakt en aanpakt is van een werkelijk beschamende vertoning.

    Wie maakte zich destijds druk over de cartoon van Khomeiny achter het stuur van een bomvrachtauto rijdend door Beiroet in de 80er jaren. Helemaal niemand.

      /   Reply  / 
  2. jan

    Dus de lange armen van de moslimdictaturen
    reiken al tot in nederland??

      /   Reply  / 
  3. Shinger

    @Jan

    Je moet niet denken dat juist tegelijk de moslims erachter stonden dat nekschot gearresteerd werd. Nederlandse politie heeft zelf actie ondernomen neem ik aan. Wat ik zelf een domme actie vindt. Iedere keer dat ze dat doen houden ze steeds die aandachtpunt in de schijnwerpers. Ik bedoel ik wist er niks van TOT ze hem hadden gearesteerd.

    Maar opzich wat ze moeten doen is zoals victor in een blog of een reactie had gezegd. Ze moeten de defenitie “Vrijheid van meningsuiting” OPNIEUW defieneren. Want eigenlijk betreden ze de wet. Maar om hem toch te arresteren en zolang te ondervragen kleineer je een persoon en wat je dan later krijgt dat niemand eens zou zijn met de aanpak van de nederlandse politie.

      /   Reply  / 
  4. stephan

    Dit heeft helemaal niets met moslims te maken maar alles met die grefokoppen in den haag. Uiteindelijk bepalen die het beleid, met name obergruppenfuhrer Hirsch Balin en zijn Holmaatje Scharffuhrer Velleman. Hirsch Balin is diegene die de aanzet heeft gegeven tot de “Kulturkammer” (zie link hierboven). Hij is ook diegene die met gladjakker Donner probeert om het wetartikel op de smalende godlastering (bewust met kleine letters) aan te scherpen.

    Als deze tendens zich voortzet, zou ik als ik jou was maar eens op je naam googelen of je niet iets controversieels over de profeet, jezus of god hebt geroepen. Als dat wel het geval is zet dan maar vast je toilettasje klaar.

      /   Reply  / 
  5. Victor

    @Shinger, @Jan: Dit heeft alles met moslims te maken. Dit kabinet misbruikt moslims om allerlei Big Brother-wetjes erdoor te duwen.

    Twee slachtoffers dus: persvrijheid en moslims.

    Ik ben blij dat ik niet kan tekenen, anders had ik al lang op water en brood gezeten.

      /   Reply  / 
  6. Pingback: Uitgekomen beloftes van 2008: jaaroverzicht | NieuweMedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>