Uitbreiding KLM social seating: ‘Meet & Seat’

De KLM heeft het aantal routes uitgebreid waarop passagiers via social media hun eigen stoel kunnen kiezen.

Daarvoor kan voor vertrek via Facebook en LinkedIn met (on)bekenden contact worden gezocht. Passagiers kunnen zo afspreken naast elkaar te gaan zitten, op de luchthaven af te spreken of een taxi te delen.

Het NieuweMediaBlog meldde eerder al dat de KLM het zogeheten Meet & Seat had ingevoerd voor de  de vluchten tussen Amsterdam en San Francisco, New York en Sao Paolo. Nu komen daar de routes bij naar Rio de Janeiro, Buenos Aires, Mexico City, Atlanta, Houston, Los Angeles, Toronto, Johannesburg en Kaapstad.

De andere Meet & Seat-deelnemers zijn alleen zichtbaar als een Facebook- of LinkedIn-profiel aan een vlucht wordt gelinkt. Ze kunnen zelf bepalen welke persoonlijke gegevens ze met hun medepassagiers willen delen.

Via Manage mijn Boeking kunnen passagiers vanaf 90 dagen tot 48 uur voor vertrek hun stoel kiezen.

Lees ook:KLM start proef social seating
Lees ook:Fokker zet vliegroutes op iPad | Piloten app wereldprimeur
Lees ook:Proef met gratis Wifi in Twitter-tram Amsterdam
Lees ook:Real time cadeaus van de kerstman (video’s)
Lees ook:Behalve pinguïns ook lijken op Google Street View

1 Reacties // Reageer

One thought on “Uitbreiding KLM social seating: ‘Meet & Seat’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>