Samsung werkt niet aan eigen Facebook

Samsung werkt niet aan een tegenhanger van Facebook. Dit heeft het bedrijf bekend gemaakt nadat er geruchten op internet circuleerden al zou Samsung plannen hebben met een eigen versie van Facebook te komen. Dit bericht de Telegraaf.

De elektronicagigant bevestigt wel dat er wordt gewerkt aan een update van Family Story, een familiegeoriënteerde dienst waarmee gebruikers met bepaalde Samsung-apparaten onder meer foto’s, agendapunten en berichten kunnen delen.

De nieuwe versie van Family Story zou volgens een bericht in de Korea Times beschikbaar moeten komen op verschillende apparaten van verschillende fabrikanten op verschillende platformen.

Ook zouden er plannen zijn om de dienst te integreren in cloud computing van Amazone.

Pas op z’n vroegst in het eerste kwartaal van volgend jaar zou de update beschikbaar komen. Het bedrijf geeft toe daar aan te werken, maar de nieuwe versie zou volgens een verklaring op de eigen website ver af staan van een Samsung Facebook, zoals sommige berichten beweren.

Lees ook:Samsung Galaxy S III krijgt update naar Android 4.1 (Jelly Bean)
Lees ook:Facebook berichtendienst Babylonische spraakverwarring
Lees ook:Eigen Facebook-telefoon in 2013 verwacht
Lees ook:Eerste Facebookmobielje INQ Cloud Touch nu verkrijgbaar
Lees ook:Facebook en HTC werken samen aan smartphone

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>