Apple gaat met kleine iPad concurrentie aan met Kindle Fire

Apple gaat de concurrentie aan met de Kindle Fire van Amazon. Dat valt af te leiden uit berichten die uit de supply chain van het techconcern komen. Daaruit blijkt dat Apple volgend jaar een tablet met een 7,85 inch scherm gaat maken. Dit meldt MacWorld.

De productie van deze kleinere iPads zou het einde van het eind van het tweede kwartaal van 2012 starten.

De redactie van het NieuweMediaBlog meldde eerder deze week al dat de iPad3 er aan komt. Het zou nog een maand of drie, vier duren voordat de opvolger van de iPad2 er is. In het eerste kwartaal van volgend jaar zullen er 9,5 tot 9,8 miljoen van de nieuwe iPad worden geproduceerd.

iPad3

Dat neemt niet weg dat de productie van de iPad2 helemaal van de baan is. In het vierde kwartaal van 2011 worden er nog 14 tot 15 miljoen iPads2 gemaakt. In het eerste kwartaal van 2012 zijn dat nog vier tot vijf miljoen tablets.

Mocht je overwegen de iPad3 aan te schaffen dan heeft de redactie van het NieuweMediaBlog nog leuke tips hoe je je afgedankte iPad kunt gebruiken, bijvoorbeeld als skateboard of mulitasker

 

 

Lees ook:De iPad3 komt er aan!
Lees ook:Nieuwe iPad verkoopklapper
Lees ook:Apple haalt leveringsschema iPad mini niet
Lees ook:Minder iPads verkocht door verkoopboost Kindle Fire
Lees ook:Apple lacht met verkoop iPad om Kindle Fire

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>