Kinderlokkers hacken webcam

UberpedoEen heel artikel in De Volkskrant over kinderlokkers die de webcam van de pc's van jonge meisjes weten te hacken en zodoende aan hun 'vieze plaatjes' komen. De Stichting Mijn Kind Online waarschuwt de ouders hiervoor maar maant ook niet in paniek te raken en internet te verbieden.

De efficiëntie van de kinderlokkers neemt steeds professionelere vormen aan. Dat kan ook, want de professionele kinderlokkers van de Partij voor Naastenliefde … studeren zich suf.

(op de foto: plv. überpedo Norbert de Jonge. Dankzij twee computers, kan hij in stereo naar kinderporno kijken. Oud-hollandse efficiëntie)

Zo wilde de secretaris, de heer Norbert .L.M. de Jonge uit Arnhem, van het enge clubje voor naastenliefde een studie pedagogiek aanvangen aan de universiteit van Leiden. Helaas voor hem werd hem dit verboden door de universiteit.

En dat is maar goed ook voor meneer de Jonge. Hij pakt zijn hobby volstrekt verkeerd aan. Inefficiënt en een Nederlander onwaardig. Het kan veel efficiënter en sneller en vooral met minder inspanning.

Kinderlokken voor beginners: de cursus

Zo zou hij een MBO-opleiding voor hacker (dat is hetzelfde als een computerbeveiliger) kunnen gaan volgen. Die schijnt in Roden (Drenthe) te zitten. Daar leert hij hoe hij een webcam kan kraken. Zijn inkomen haalt hij uit het chanteren van de jonge slachtoffers. Omdat hij dan niet hoeft te werken, houdt hij meer tijd over voor het misbruiken van de slachtoffertjes.

Ouders, maak je geen zorgen

Dus, ouders, raak niet in paniek. Laat je kind gewoon ongemoeid, ongecontroleerd en zonder begeleiding op internet. Zorg wel voor goede beveiliging.

Microsoft redt…

Windows biedt standaard voldoende beveiliging als we Microsoft mogen geloven. Dus: niets om je zorgen over te maken. Lieve ouders, lieve kindertjes, laat die webcam maar lekker aan staan, niets om je druk over te maken.

Lees ook:Wedren om de kinderlokkers
Lees ook:Weer 2 surfseks-plegers de bak in
Lees ook:Politie start experiment met aangifte via webcam
Lees ook:App Sunday: Stuur alert bij noodgevallen
Lees ook:Blu-ray gekraakt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>