Scouting wil pedolijst delen

PedoDe Nederlandse Scouting wil haar zelf aangelegde lijst van pedofielen delen met andere jeugd- en jongerenorganisaties in Nederland. De scouting onderzoekt nu met de overkoepelende sportorganisaties de mogelijkheden.

Heel vlijtig heeft de scouting de afgelopen jaren een lijst aangelegd van persona non grata binnen de scouting. Het gaat om enkele tientallen zedendelinquenten, fraudeurs en mensen met losse handjes. Weer een lijstje dus, hoe kort ook.

Gestrafte pedo's hebben, net als elke crimineel, recht op een nieuwe kans in de samenleving. Dat vindt de wet, dat is ook humaan. Maar dat principe is bedoeld voor gestrafte misdadigers en pedo's zijn geen gewone misdadigers.

Een pedo heeft een bepaalde sexuele voorkeur, al of niet veroorzaakt door een psychische aandoening. En een sexuele voorkeur is niet weg te poetsen, zoals een gewone dief wel kan besluiten niet meer te stelen.

Publiceer die zwarte lijsten!

Zet gvd al die zwarte lijsten met veroordeelde pedo's maar online. Laat iedereen er kennis van kunnen nemen. Zorg dat de adressen en foto's van deze pedo's up to date zijn. Zoals slachtoffers van pedo's een levenslange straf hebben gekregen, zo ontlopen de pedo's hun levenslange straf ook niet. Geef de massa de kans om zich te wreken. Stenen door de ruiten, met de nek aankijken, vogelvrij verklaard. Leven met een schandvlek, geen stap zetten zonder over de schouder te kijken.

En wat voor pedo's geldt, geldt ook voor moordenaars, oplichters, of mensen die zonder achterlicht fietsen.

Lees ook:TOP 5 Bah in 2007
Lees ook:Aanslagen, terroristen, hackers en Microsoft
Lees ook:’123456′ slechtste wachtwoord van 2013
Lees ook:Blogger gevangen in pedo-netwerk
Lees ook:Zwarte lijst webwinkelklanten

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Scouting wil pedolijst delen

  1. Ad

    Wij hebben eventueel plaats op onze eigens erver voor dit onderwerp.
    Neem aub contact op met:
    Yvonne telefoonnummer 06-30599868 (telefoonnummer van stopkindersex)

      /   Reply  / 
  2. Victor

    Yvonne staat op mijn eigen zwarte lijst, wegens ernstige misdragingen op mijn weblog.

      /   Reply  / 
  3. Ad

    Een beetje minder met je commentaar op onze site kan ook wel.
    Als je een email stuurt dan kunnen we daarover met het team beslissen of we toegeven aan mensen die onbeleefd zijn.

      /   Reply  / 
  4. Victor

    Help me even Ad? Waar heb ik commentaar op jouw site? Ik meld dat je het door jullie gepleegde plagiaat ongedaan moet maken. En die reactie haal je meteen van je site.

    Ik ga nu bijna denken dat stopkindersex moeite heeft met tegenspraak, of gewoon met de waarheid.

    je bent in elk geval met je site op heterdaad betrapt op diefstal en onze jurist zal daar maandag een onvriendelijk briefje over sturen.

    http://www.stopkindersex.com/2008/07/25/publiceer-die-zwarte-lijsten/

      /   Reply  / 
  5. Victor

    Grappig. Als ik dreig met een advocaat, verwijdert Sca.sks ineens wel het artikel. Niet uit fatsoen, maar uit angst. Dag, Ad!

      /   Reply  / 
  6. Nick

    Vooral kinderen die in een pleeggezin zitten, wordt veel te slecht gecontroleerd. Zelfs in je eigen regio merk je dat sommige jonge scouts nogal dik zijn met sommige leiders. Er is geen bewijs van maar het ligt er toch wel erg dik bovenop en dan die enge gedachte wat er op die zomerkampen gebeurt.

      /   Reply  / 
  7. Ruud

    ze weten het inderdaad altijd goed te verbergen en zo dat ouders en opvoeders of andere leiders niks in de gaten hebben. je zou je kind tegenwoordig nergens meer bij durven laten gaan. Het is moeilijk te zeggen, of het wel of niet gebeurd Zelfs al is er geen sprake van misbruik, ze moeten toch hun handen thuis houden

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>