De jeugdzonde van Steve Ballmer

Gisteren kwam de jeugdzonde van Bill Gates voorbij. Hij vond Apple het enige systeem dat tot de verbeelding sprak. Het getuigde in elk geval van visie, want visie heeft Gates absoluut. Zonder zijn visie was M$ nooit geworden wat het nu is.

Bekijk dan eens de visie die Steve Ballmer – de nieuwe topman van M$ – hier aan de dag legt. Het voorspelt niet veel goeds voor M$.

 

De sukkel doet een voorspelling die meetbaar onjuist is gebleken. Dat is tweemaal dom. Om te beginnen slaat hij de plank inhoudelijk mis: de iPhone is de hit van 2008 geworden. Maar Ballmer begrijpt ook niet dat een mens in zijn positie nooit een meetbare voorspelling moet doen…

Lees ook:Bill Gates is jarig, tijd voor taart
Lees ook:Is Ballmer de voetbal of een sterspeler?
Lees ook:Im Westen nichts neues
Lees ook:Microsoft verliest Yahoo en schept YaHoogle
Lees ook:Microsoft blijft Yahoo uitdagen

1 Reacties // Reageer

One thought on “De jeugdzonde van Steve Ballmer

  1. J

    Dat de Iphone de hit van 2008 is geworen is absoluut waar. Dat Ballmer dit tegenspreekt is niet waar. Wat hij zegt is een aantal zaken.. Dat de Iphone geen goede business phone zal worden is absoluut gebleken. Men houdt nog steeds vast aan de Windows mobile devices als het om zakelijk gebruik gaat. Dat er meer WM devices worden verkocht in vergelijking met de Iphone is ook nog steeds het geval dus volgens mij slaat Steve B de plank niet mis maar heeft hij nog steeds gelijk.. Of mis ik hier een punt??

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>