Lancering Yotaphone in december | smartphone met E-ink scherm aan achterkant

De Yotaphone wordt in december gelanceerd. Het is nog niet bekend in welke landen de smartphone met E-ink scherm aan de achterkant op de markt komt.

Het extra scherm toont real time informatie die de gebruiker zelf in kan stellen. Het voordeel daarvan is bijvoorbeeld dat de smartphone niet uit de slaapstand hoeft te worden gehaald om berichten te checken.

Ook kan het tweede scherm worden gebruikt om zwart-wit foto’s te laten zien waardoor de uitstraling van de Yotaphone steeds anders is.

Specs
De Yotaphone heeft een 4,3 inch HD PCD-scherm en draait op Android 4.1, 4G. Onder de motorkap zit een 1.5GHz dual-core processor. Ook beschikt het toestel over een 12 megapixe camera.

Wat de Yotaphone gaat kosten is nog niet bekend. Bij de bekendmaking van de plannen, vorig jaar december, werd een bedrag van 500 Amerikaanse dollar genoemd.

Lees ook:Samsung kondigt Galaxy S IV mini aan
Lees ook:Aldi start zaterdag met verkoop goedkope 10 inch-tablet (video)
Lees ook:Padfone 2 wel in Nederland te koop (video)
Lees ook:Wolfgang AT-B26D voor 50 euro bij Aldi te koop
Lees ook:Amazone lanceert Kindle Fire HD

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>