Update: jongens YouTube-filmpje mogelijke aanranding aangehouden (video)

Vier jongens die een filmpje hebben getwitterd over een mogelijke aanranding van een 14-jarig meisje zijn door de politie in bewaring gesteld. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij het incident en ook bij het maken en verspreiden van het filmpje zelf.

De beelden (item na 55 sec.) werden maandagavond door PowNews getoond waarna een ware klopjacht op internet begon.

Het leidde er toe dat de twee jongens van 13, een van 15 en een van 16 gisteren konden worden aangehouden. Het meisje is inmiddels door de politie ondervraagd. Dit was aanleiding de zaak aan het openbaar ministerie voor te leggen.

Update

Het slachtoffer blijkt een 14-jarige brugklasscholiere van het Theresialyceum, meldt Omroep Brabant. Ouders en leerlingen zijn vandaag door de school op de hoogte gebracht.  Klasgenoten hebben tekeningen gemaakt waarin ze hun gevoelens uitten.

Als het niet mogelijk is Flash te installeren kunt u de video bekijken via deze link.

Lees ook:PowNews reageert op aanval burgemeester Noordanus na tonen filmpje aanranding
Lees ook:Sexting: tweede zedenzaak in Noord-Brabant (video)
Lees ook:Gewaarschuwde jongen beschermt Twitter-account na uitzending PowNews
Lees ook:Leerlingen die steun betuigen aan verdachte doodschoppen grensrechter niet geschorst (video)
Lees ook:Bijna alle namen mogelijke daders mishandeling Eindhoven bekend (video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>