Rubriek: Google

Google mag SM-foto’s oud-topman Formule 1, Max Mosley, niet indexeren

Negen foto’s waarop Formule’s 1 ex-topman Max Mosley te zien zijn op een SM-feest mogen niet meer opduiken in Google’s zoekresultaten. De plaatjes moeten worden geblokkeerd in de zoekmachine. Dit heeft een rechter in Parijs bepaald, meldt Tweakersnet op basis van berichtgeving van Bloomberg.

Lees verder...

Google Glass pas volgend jaar te koop

Google haalt de planning niet om de glass, de cyberbril van de zoekmachinegigant, eind dit jaar op de markt te brengen. Dit bericht Tweakers.net Volgens Google-topman Eric Schmidt duurt het zeker nog een jaar voordat Google Glass voor de consumenten te koop is. Hij zei dit in een interview tegen de BBC.

Lees verder...

Nexus 4 eind november te koop (video)

Een toestel met tal van functies dat niet alleen heerlijk in de hand ligt, maar ook nog eens extreem snel is. Dat dicht Andy Rubin van Google de in samenwerking met LG ontwikkelde Nexus 4 toe. Dit bericht het TechnologieBlog.

Lees verder...

Orkaan Sandy voorkomt lancering Google Nexus 10

Het Androidevenement dat Google voor morgen op de planning had staan, gaat niet door. Het event is afgelast vanwege de komst van orkaan Sandy die naar verwachting morgen laat op de dag New York bereikt.

Lees verder...