Rubriek: Twitter

Foto synchroonpoepen hit op Twitter

De foto van twee toiletpotten naast elkaar die is gemaakt door BCC-correspondente Steve Rosenberg, gaat als een lopende vuurtje op Twitter rond. De toiletgroep, alleen gescheiden door een afvalemmertje, staat in Sotsji waar de Olympische Winterspelen plaatsvinden.

Lees verder...

Beursgang Twitter gelukt

Met de beursgang van Twitter kan niets mis gaan. Dit  blijkt uit een test van de beurs van New York die met gesimuleerde transacties heeft gekeken of het systeem de verwachte vraag naar het aandeel aankon.

Lees verder...

Beursgang Twitter moet miljard dollar opleveren

De beursgang van Twitter moet een miljard US dollar opleveren, dat is omgerekend 740 miljoen euro. Dat is maar een schijntje van de waarde van het bedrijf die wordt geschat op tussen de 10 en 15 miljard dollar (7,5 tot 11,3 miljard euro).

Lees verder...

Update: 1e agent met Twitternaam op mouw

De Eindhovense wijkagent Fred Stork heeft een primeur. Hij is de eerste bij de Nederlandse politie met z’n Twitternaam op z’n uniform. Een foto van @brigadierSTRYPi op de mouw van Stork circuleert sinds vanmorgen op Twitter.

Lees verder...

Afrojack draait voor Johnny Depp en Tyra Banks

Afrojack heeft gisterenavond gedraaid voor sterren als Johnny Depp en Tyra Banks. De Nederlandse DJ verzorgde de opening van het officiële pre-Grammy gala. Hij deed dit op uitnodiging van platenproducer Clive Davis.

Lees verder...

Twitter doelwit van hackers

Twitter is afgelopen week gehackt. Dit meldt het sociale medium-platform. Dit bericht de NOS zojuist. Zo’n 250.000 accounts zijn doelwit geweest van hackers die daardoor toegang hadden tot persoonlijke gegevens, zoals e-mails adressen en versleutelde wachtwoorden en andere persoonlijke gegevens.

Lees verder...

Sylvie Twittert niet over breuk met Rafael

Op de laatste dag van 2012 twitterde Sylvie van der Vaart nog een foto van haar en Rafael terwijl ze Oud & Nieuw vierden, ruim een dag later maakt het Duitse Bild bekend dat het paar uit elkaar is, meldt de NOS zojuist.

Lees verder...