Word jij de nieuwe Nieuwemediablogger?

vacature-blogger

Grijp je kans en word de nieuwe blogger van deze Nieuwemediablog.

Ben jij op zoek naar je eigen platform op internet, wil je vanaf het begin een groot aantal bezoekers en wil je er ook een klein zakcentje mee verdienen? Begin dan je eigen blog op blog.nl en maak deel uit van een netwerk van bloggende journalisten! Je volgt al het nieuws over Nieuwemedia, je weet het in een context te plaatsen en er zodanig over te bloggen dat er reacties van bezoekers komen. Er ontstaat daardoor een community op je blog van bezoeker die je interesse in Nieuwemedia delen.

Bij blog.nl krijg je:

 • Toegang tot een gebruiksvriendelijk CMS
 • Professionele begeleiding met helpdesk en bloggersbijeenkomsten
 • Veel exposure voor je berichten
 • Een enthousiaste club van geïnspireerde bloggers
 • Een maandelijkse vergoeding

Jij zorgt voor de inhoudelijke invulling van de blog en Blog Online B.V. regelt de technische en commerciële kant in de vorm van banners, advertorials en sponsoring.

Hoe meer artikelen je schrijft, hoe meer bezoekers je blog zal trekken en hoe meer opbrengsten je blog zal hebben. Omdat je blog deel uitmaakt van een groot netwerk, heb je vanaf het begin al veel bezoekers.

Over Blog.nl

Blog.nl is het grootste Nederlandse platform van themablogs. Momenteel bestaat het sterk groeiende netwerk uit 90 titels en blog.nl trekt maandelijks meer dan 3 miljoen bezoekers.

Reacties graag zo spoedig mogelijk en naar [email protected] o.v.v. Nieuwemedia blogger. Geef aan, waar je passie voor Nieuwemedia uit blijkt. Voeg je CV toe, waaruit blijkt dat je een journalistieke achtergrond hebt of dat je een relevante opleiding volgt. Reageer alleen als je zeker weet genoeg tijd te hebben om dagelijks artikelen te schrijven.

We kijken uit naar je bericht!

Lees ook:Nieuwe Media Blog zoekt nieuwe blogger!
Lees ook:Nieuwe Computerblogger gezocht
Lees ook:Weer verse artikelen: NieuweMedia.blog.nl maakt doorstart
Lees ook:Het feit is dood, leve web 2
Lees ook:Nieuw computerblog

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Word jij de nieuwe Nieuwemediablogger?

 1. Martijn van Oevelen

  Ik ben nu nieuwe media blogger, en maakt berichten over mij zelf.

    /   Reply  / 
 2. Patrick

  “De onderste steen…….”,

  Wat betreft de crash van MH17 zegt meneer Rutte ;”De onderste steen moet boven komen”. Wat betreft de naheffing van de EU van 642 miljard euro zegt meneer Rutte; “De onderste steen moet boven komen”. Op de naheffing van de belastingdienst welke miljoenen Nederlandse burgers financieel veel pijn gaat doen zegt meneer Rutte;” Heel vervelend”. Met andere woorden ; “Geachte Nederlandse belasting betalers, jullie worden wederom genaaid omdat we Europa geld moeten gaan betalen en dat gaan jullie doen”. Heel vervelend inderdaad.

  Uitgaande van het feit dat Nederland ongeveer 18 miljoen inwoners heeft komt dat neer op zo’n 32 euro p/p… Maar goed, een peuter van 4 jaar hoeft nog geen belasting af te dragen dus komt dat neer op hun ouders.
  Het waarom, waarom komt de belastingdienst nu met deze regeling/naheffing? Volgens Rutte wil je als kabinet een dergelijke naheffing ook voorkomen, maar kan het gebeuren dat dat niet lukt. De naheffing is het gevolg van besluitvorming bij de begrotingsbesprekingen in het najaar van 2013, aldus de premier. Ja ja….my ass…die 642 miljard aan Europa moet binnen een maand betaald worden anders volgt er een boete. En Nederland is natuurlijk weer het braafste jongetje van de klas die dit ook gewoon gaan betalen.

  Ik vindt het eigenlijk niet passend om een bepaalde vergelijking te maken maar de tekst “Die zeit wird kommen, wo unsere Nachkommen sich wundern, da wir so offenbare Dinge nicht gewusst haben” (Seneca). “De tijd zal komen dat onze nakomelingen zich zullen afvragen dat we zulke duidelijke dingen niet geweten hebben” (Seneca).
  Het gaat mij er bij deze vergelijking niet om, om datgene wat er tijdens de tweede wereld oorlog gebeurt is maar om de kracht van deze uitspraak. De kracht der ontkenning.

  Het hele verhaal wat betreft de MH17 is een politiek spelletje geworden, nee niet geworden, dat was het bij voorbaat al. Ze weten maar al te goed wie wat gedaan heeft en wie niet maar niemand durft een dader aan te wijzen omdat de daadwerkelijke gevolgen hiervan niet overzien te zullen zijn. We worden door politiek Den Haag aan het lijntje gehouden. De kracht der ontkenning.

  Datzelfde geldt ook voor de EU heffing welke wij moeten gaan betalen, middels de naheffing van de belastingdienst.
  En ergens is ook meteen het zwarte pieten probleem opgelost. Veel mensen zetten hun spaarcentjes opzij voor onze sinterklaasviering maar door de naheffing kunnen vele mensen geen cadeautjes meer kopen. Dus minder zwarte/gekleurde pieten en sinten op straat. Al die centjes gaan mee in een grote zak, helaas niet naar Spanje maar naar Brussel…Dank je wel Rutte…het zal wel komen omdat jij geen kinderen hebt en geen medeleven hebt met gezinnen. Maar de onderste steen zal boven komen…wanneer je in sprookjes gelooft…Het is de kracht der ontkenning,

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>