Foto synchroonpoepen hit op Twitter

Synchroonpoepen NieuweMediaBlogDe foto van twee toiletpotten naast elkaar die is gemaakt door BCC-correspondente Steve Rosenberg, gaat als een lopende vuurtje op Twitter rond. De toiletgroep, alleen gescheiden door een afvalemmertje, staat in Sotsji waar de Olympische Winterspelen plaatsvinden.

Het is de bedoeling dat er in koppels van twee gebruikt wordt gemaakt van het toilet. Saillant detail: het betreft de herentoilet waardoor de grappen over homo’s makkelijk zijn gemaakt. ‘Ze hebben begrip voor de noden van seksule minderheden’, reageerde iemand, bericht de NOS.

Rosenberg benadrukt dat de de foto niet is gefotoshopt.

Meerdere toiletpotten naast elkaar komen meer voor. Oud-Ruslandcorrespondent Kysia Hekster is ze in de Kaukasus wel vaker tegen gekomen.

Foto: Twitter/Steve Rosenberg

Lees ook:Kim Kardashian furieus om getwitterde foto’s
Lees ook:Paris Hilton en Afrojack wel degelijk een stel
Lees ook:Sylvie Twittert niet over breuk met Rafael
Lees ook:Google reageert: “Streetview is geen bedreiging van privacy”
Lees ook:Vier miljoen updates naar Windows 8

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>