Rubriek: iPad

Mozilla komt in 2013 met iPad-versie (video)

Mozilla komt in het tweede kwartaal van 2013 met een iPad-versie van de browser. Althans dit valt af te leiden uit de online buzzz. Dat de browser er voor de populaire Appel-tablet komt is geen nieuws, Mozilla kondigde de tot Junior gedoopte browser al in juni van 2012 aan.

Lees verder...

Schermresolutie iPad mini ideaal voor apps

De schermresolutie van 1024×768 van de iPad mini is ideaal voor iPad-ontwikkelaars.¬† De apps voor de iPad 1 en iPad 2 zijn hier namelijk al voor gemaakt en hoeven dus niet herschreven te worden. Dit bericht het TechnologieBlog.

Lees verder...

Notebooks leggen het af tegen tablets

Notebooks gaan het niet redden van de tablet. In 2017 zullen er meer tablets over de de toonbank gaan dan notebook-pc’s. Dit bericht Trouw op basis van cijfers van de Amerikaanse onderzoeksgroep NPD.

Lees verder...

iPad na schikking Apple weer in China te koop

Het in zwaar weer verkerende Proview krijgt van Apple 60 miljoen US dollar (47 miljoen euro). Het techconcern betaalt dat bedrag als schikking in een juridisch conflict over de merknaam iPad in China.

Lees verder...

iPhone 4 en iPhone 3 GS komen er met iOS 6 bekaait af

Toen nog voor de officiele lancering uitlekte dat niet alle functionaliteiten op oude iPhones werkten, haalden wij op de redactie van het NieuweMediaBlog lachend de schouders op. Geen oude telefoons hier, alleen de Iphone 4 en de iPhone 4S. Maar dat was te vroeg gelachen, inmiddels is bekend geworden dat bijvoorbeeld de navigatie niet op

Lees verder...