Rubriek: Media

Varkensanus in inktvisringen: broodje aap (video)

Dat in Calamaris geen inktvisringen, maar varkensanus zou zitten, is een broodje aap-verhaal. Dit stelt Peter Burger, docent aan de oppleiding Journalistiek en Nieuwe Media van de Universiteit Leiden, bericht de Belgische Standaard.

Lees verder...

Afscheidsbrief Tim Ribberink geen hoax

De afscheidsbrief van de Tim Ribberink is geen hoax. Dat zegt woordvoerder Marinus van den Berg van de familie in een reactie op de tweedelige radiorapportage van Bert Molenaar ‘Het zwijgen van Tilligte’.

Lees verder...

Verkoopboost sekstapes Kim Kardashian door zwangerschap

De zwangerschap van Kim Kardashian legt Vivid Entertaintment, het bedrijf dat haar sextapes verkoopt, geen windeieren. Sinds bekend werd dat de realityster een kind verwacht van Kanye West steeg de vraag explosief naar de pikante film die de brunette met haar ex Ray J maakte. De on-demandverkopen bij Vivid die de rechten in bezit heeft

Lees verder...

Serious Request heeft Crowd Control Room (audio)

Carice van Houten heeft zojuist de deuren van het Glazen Huis in Enschede gesloten. Daarmee start officieel de goede doelen-actie Serious Request van 3FM die dit jaar jaar geld ophaalt voor baby’s in ontwikkelingslanden.

Lees verder...

Apple-fans zijn godsdienstfanaten van de nieuwe media

Fans van Apple staan bekend om hun blinde toewijding aan alles wat uit de Chinese fabrieken van Steve Jobs rolt. Ze staan vooraan in de rij om hun portemonnee te trekken voor de laatste Apple-gadgets, iPod, iPhone of iPad. Ze accepteren de uitbuiting van Chinese werknemers. De BBC-documentaire Secrets of the Superbrands vroeg een aantal

Lees verder...