Rubriek: Apps

Office Mobile App voor iPhone komt er aan (video)

Vanaf volgende week is de Office Mobile app voor de iPhone is Nederland beschikbaar. De app is gratis voor iedereeen met een Office 365-abonnement. Met de app kan  kan Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden bekijken en bewerken.

Lees verder...

Strandweer-app krijgt update

De Strandweer-app heeft vandaag een update gekregen. De weersverwachtingen komen nu van weerstations aan het strand bij diverse strandpaviljoens.

Lees verder...

Bijna 50 miljard apps gedownload uit App Store

Er komt weer een downloadmijlpaal uit. Apple heeft aangekondigd dat de grens va 50 miljard downloads uit de Apps Store binnenkort wordt gehaald. En ook nu weer is er een website waar kan worden gevolgd wat de stand is.

Lees verder...

K(r)oningsapp uitgekleed

De app die op Kroningsdag de mensenmassa’s in Amsterdam in goede moet banen moet leiden, wordt op voorhand al uitgekleed. De druktemeter wordt uit de ’30-APPril’-app gesloopt.

Lees verder...

Mozilla komt in 2013 met iPad-versie (video)

Mozilla komt in het tweede kwartaal van 2013 met een iPad-versie van de browser. Althans dit valt af te leiden uit de online buzzz. Dat de browser er voor de populaire Appel-tablet komt is geen nieuws, Mozilla kondigde de tot Junior gedoopte browser al in juni van 2012 aan.

Lees verder...

Problemen met app Miljoenenjacht opgelost

Iedereen kan zo meteen weer met de app mee spelen met de finale van Postcode Loterij Miljoenenjacht. De problemen waardoor vorige week sommige mensen niet konden meespelen, zijn opgelost. Dit zei Lida de Mol net tijdens de presentatie van het spel waarmee een kandidaat een groot geldbedrag kan winnen.

Lees verder...