Krijsende Britney-fan krijgt tv-show

Het moet niet gekker worden, maar in TV-minnend Amerika lijkt gek nog niet gek genoeg te zijn. De krijsende Britney-fan die de hele wereld wist te vermaken met zijn "Leave Britney Alone"-video op YouTube, wist 8 miljoen kijkers te lokken naar zijn filmpje.

TV-producent 44 Blue Productions is voornemens Chris Chrocker een eigen TV-show te geven. De productiemaatschappij heeft de krijsende 19-jarige al een jaar in het oog, op MySpace maakt de jongen uit Tennessee al meerdere bizarre uitingen gedaan.

De hartekreet van Chris lijkt bijna iedereen in Nederland bereikt te hebben, onder internetters is hij het gesprek van de dag. Nieuwssite News.com sluit een bericht hierover af met de kreet "Is nothing sacred anymore?"

Maar ik denk dat iedereen die commentaar levert op Chris, er eigenlijk niets van begrijpt. Deze 'knaap' ziet als geen ander, dat als je maar bizar genoeg doet – en hij kan dat blijkbaar prima – mensen dat leuk vinden. Ik zie in Chris eerder een geweldige acteur dan een hysterische, slecht opgemaakte nicht. Wat een performance! 

Lees ook:AOL koopt Huffington Post | Big deal tijdens de Super Bowl
Lees ook:Apple sleutelt aan de iPhone
Lees ook:1.000.000 pixels te koop
Lees ook:Susan Boyle (Britain’s Got Talent) breekt alle records op YouTube
Lees ook:Hyves gaat trends in Nederland volgen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>