iPhone SDK bestaat al, dankzij hackers

Terwijl Steve Jobs met veel poeha en vooral pathos de wereld toestaat voor de iPhone software te ontwikkelen – ter meerder eer en glorie van het schitterende iPhone-platform natuurlijk, hebben hackers allang een perfecte SDK (ontwikkelomgeving) klaar.

De hackers die dit voor elkaar hebben, zijn er trots op en doen ook weinig moeite meer om hun identiteit geheim te houden. De SDK biedt ook de mogelijkheid Trojans en virussen voor de iPhone te maken, dat zal Jobs vermoedelijk niet aan zijn SDK toevoegen. Meer hierover – klik hier

Lees ook:Apple door de bocht: ook anderen mogen iPhone-software maken
Lees ook:Windows-lek dankzij Apple
Lees ook:Eén Linux-AaiPhone? Nee, wel tientallen
Lees ook:China hackt Google
Lees ook:Steve Jobs hekelt Microsoft Zune

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>