Wie is onze leider? Vraag het de Stemwijzer

Rouvoet for presidentIk ben waarschijnlijk te dom om het te begrijpen. Wellicht dat lezers mij kunnen helpen. Het gaat om het volgende. Nederlanders krijgen een stemadvies voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Dat gebeurt op de gebruikelijke www.stemwijzer.nl – in samenwerking met eenvandaag.nl.

Bij mijn weten maken in Nederland vooral Balkenende en Wilders strijd om wie nu de 'sterke' leider van Nederland is. Obama woont toch in de States?

Doet Obama dan ook ineens hier mee? En hoeveel kiesmannen mag Nederland
uitzenden naar Washington om uiteindelijk mede de president te kiezen? Wat moeten we dan met Beatrix doen. Naar Kasteel Doorn sturen?

Intussen roept Wilders om het hardst dat Balkenende een zwakke leider is die angst zaait in Nederland, terwijl Wilders zelf vooral haat zaait. Wat zaait Obama eigenlijk in Nederland? Dat wil ik wel weten voordat de presidentsverkiezingen zijn.

De Sharia van CU en CDA 

De weerzin tegen een Sharia – Islamitische wetgeving – neemt duidelijk af in Nederland, nu de Christelijke partijen CDA en CU een eigen versie van de Sharia in Nederland invoeren.

De gewraakte advertentie Deze advertentie was niet in overeenstemming met de Sharia van onze CU

De Christenen wijzen met hun angstige vingertjes naar alles wat niet mag, en maken daar op geniepige wijze allerlei wetjes voor. De Ch in Christenunie wordt steeds harder. Geen alcohol, geen Gay Pride, geen Deep Throat, en allemaal foliumzuur in het brood eten, want een Christelijke bekkie kan niet zuur genoeg zijn.

Wie zaait, zal oogsten 

En zo zaait Balkenende angst, Wilders zaait zijn haat, Rouvoet zaait Sharia-achtige betuttelende Christelijke wetjes, en ik stuur deze noodkreet de wereld in:

Wie helpt me te begrijpen waarom wij in Nederland een stemwijzer krijgen voor de Amerikaanse voorverkiezingen, terwijl de Nederlander niet eens wijs genoeg is om voor ons eigen landje te stemmen?

Lees ook:Vrijheid van meningsuiting is mislukt
Lees ook:Verdonk, Wilders, Stalin en Hitler
Lees ook:Dictatuur via internet: de virtuele burka
Lees ook:Het vrije woord is vermoord
Lees ook:Much ado about nothing (2)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>