Windows 7 demo

Microsoft gaat vanavond (voor ons is dat morgenochtend) de gebruikersinterface (GUI) van Windows 7 presenteren. Dat gebeurt niet door een ontwikkelaartje, maar door Bill Gates en Steve Balmer samen. Dus: oortjes gespitst, oogleden op lucifers en afwachten. Hopelijk kan ik morgen een filmpje laten zien.

Lees ook:Haalt Twitter 2011? | breakfast with big brother
Lees ook:Verliefd op Windows Vista
Lees ook:Opvolger Windows Vista wordt Windows 7
Lees ook:Psy zingt opvolger Gangnam Styl voor de 1e keer (video)
Lees ook:Video-interview: Twitter-oprichters Biz Stone en Evan Williams

1 Reacties // Reageer

One thought on “Windows 7 demo

  1. Shinger

    Net even video bekeken.. allemaal leuk en aardig dat Multitouch maar ik zag nergens in de demo dat het NODIG is om spreadsheets mee te tikken. Werden alleen maar dingen laten zien wat mensen zouden zeggen WOOW wat mooi. Verder geen invloed erop. En de totalcommander stijl (stelletje dieven).

    De Vista look had veel mensen aangetrokken. Maar inmiddels zijn er veel weer weggejaagd.

    De Compiz fusion heeft mij tot nu toe niet weggejaagd. Maar is allemaal wel mooi, ik gebruik ook niet alle functie meeste is onnodig maar toch met respect aan de developers..ik bedoel als het kan waarom niet. Om zo te laten zien dat de opensouce community niet iets is waar ze niet bang voor moeten zijn.

    De opensouce community doet zijn best om bijv. drivers te leveren. Al zou ik zeggen dat de fabrikanten ook eens met drivers voor zouden moeten komen aangezien WIJ HUN hardware kopen horen we ook wel geholpen te worden en geen verschil moet op treden tussen OSen. Al gebruikt merengedeelte nog windows.

    Of mensen nog in zullen trappen in de vallen van microsft zullen trappen in de manier hoe ze hun eigen producten presenteren. Ongetwijfeld, mensen (computerleken) zijn eenmaal dom en zijn makkelijk over te halen als je ze iets moois laat zien. Maar of het nog makkelijk zal zijn mensen terug te halen die al in de Opensouce wereld wortels beetje hebben laten groeien.. misschien en dat zijn 2 soorten mensen eigenlijk 1 maar ik zal er wel 2 soorten mensen van maken.

    - 1. De gamer –aangezien er niet op een korte tijd veel spellen uitgebracht zullen worden op Linux.

    - 2. Photoshop gebruiker, en andere software gebruiker waar de software nog niet beschikbaar is voor linux.

    de software gebruiker leert opzich wel andere software kennen en gebruikt die wel op zijn tijd of probeert het met wine.

    maar de gamer die heeft als nog heel erg moeilijk mee om games goed te laten runnen onder linux, met wine bijv. wine een goede windows implementatie maar de games zijn eenmaal zogemaakt dat ze op windows moeten draaien en de wine developers hebben tot nu toe wel de rc3 van wine 1.0 maar toch met veel bugs nog, en loopt niet echt goed maar als nog RESPECT!! aangezien je juist NIET moet klagen want je betaald ze niet voor hun werk met geld of zo.

    Met andere soort software om windows games onder linux te runnen heb ik helemaal geen verstand van. Omdat je daar ook voor moet betalen (Cadega, crossover)

    De groep die een dualboot heeft met linux en windows wordt als maar groter, en ik denk als windows 7 weer een slap is in je face dat windows zijn graf behoorlijk dieper heeft gemaakt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>