Apps Store vanaf 7 juli open voor leveranciers

Terwijl in Nederland de media zich vooral storten op de belachelijke aansluitprijs die T-Mobile heeft bedacht (ca. 50 euro) en de hoge abonnementsprijzen, zit de massa eigenaren van de 'oude' iPhone met smart te wachten op de nieuwe firmware en de Apps Store vol software.

Van die waarvan ook de eerste jailbreak-methode al weer bekend is. 7 juli is dus de grote dag voor de honderdduizenden ontwikkelaars (volgens Apple) die nu wereldwijd bezig zijn Apps te maken voor de nieuwe iPhone.

Leuk details is dat ontwikkelaars hun Apps aan mogen bieden met een prijs vanaf 0 euro, maar dat elke hogere prijs op ,99 moet eindigen. Uitbetaling vindt pas plaats vanaf 250 Dollar en dat is met de huidige instabiele dollarkoers voor Europeanen niet erg handig.

Op 11 juli wordt de nieuwe iPhone 3G wereldwijd en dus ook in Nederland gelanceerd. Dan zal ook de nieuwe firmware 2.0 te installeren zijn voor bezitters van de 'oude' iPhone en dan heeft de klant ook toegang tot

Lees ook:Installatie iPhone apps via browser maakt app store overbodig
Lees ook:Nintendo hekelt wegwerp-apps van Apple | Game-attack
Lees ook:Half miljoen apps in de App Store van Apple
Lees ook:App Sunday: maak een app voor Amsterdam | 020 competitie
Lees ook:iPhone zorgt nu al voor ellende

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>