Maxima wijdbeens of met bril?

Maxima met brilDe RVD maakt weer eens slapende honden wakker. Ditmaal over een foto van Maxima waarin ze gefotofuckt wijdbeens en nogal onkies is neergezet. Dom, want vrijwel niemand wist van die foto, totdat de RVD ineens ophef maakte.

In april gebeurde hetzelfde toen Maxima met een bril op was gefotografeerd in Argentinië. Toen hoopte de RVD dat de foto niet in Nederland zou belanden… 

Als brildrager zou ik me meteen zwaar beledigd hebben gevoeld. Natuurlijk behoren de onderdanen van ons Koninklijk huis respect te hebben en dus ook alleen respectvol te schrijven over onze vorsten, maar dat moet dan wel verdiend worden.

wimlex hostHoe kun je een vorstenpaar serieus nemen dat zo (zie foto) op tv verschijnt? Hier zou ik als RVD eerder tegen optreden dan tegen een foto met bril. 

Al die ophef over gefotofuckte foto's op internet verbleken bij deze realiteit. Bij deze ongegeneerde zotheid kwam geen photoshop aan te pas.

Dus nog maar een paar fotofuckjes om het af te leren. En dan maar wachten tot ik ook fanmail van de RVD krijg. Wat overigens volstrekt zinloos is, want dergelijke foto's gaan volledig en onverstoord hun eigen weg op het web.

Wie overigens een URL weet van de gewraakte wijdbeense foto: ik houd me aanbevolen.

Zie ook: Maxima Stronthoer.

 

 

Lees ook:Justin Bieber gebruikt nieuwe Google-bril als agenda (video)
Lees ook:Apple EyePhone in de bril
Lees ook:Concurrentie voor Google Glass | slimme bril Vuzix kost 1.000 dollar (video)
Lees ook:Typisch Martin Bril: ‘Twitter is voor de eenzamen en verdrukten’
Lees ook:Enthousiast tegen wil en dank

1 Reacties // Reageer

One thought on “Maxima wijdbeens of met bril?

  1. Rob

    Máxima is in de Nederlandse media consequent weggezet als, excusez le mot, een lekker wijf. Dat is een onderdeel van de hele Oranjestrategie: de Koningin werd als ‘links van het midden’ weggezet (zouden ze nu nóóit meer zeggen!), wijlen Claus over wie de grofste grappen rondgingen als ‘het populairste lid van het Koningshuis’ en de toch vrij gewone en ietwat gezette Máxima dus als een spectaculaire vangst voor Prinsje Pils.
    Een foto met bril doet dit beleid kennelijk deels teniet. En zo wordt het beeld van het circus Koninklijk Huis duchtig geregisseerd. Opdat zij nog vele jaren bij de gratie Gods mogen regeren…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>