Varkensgriep goed te volgen via Google Maps, Wikipedia en Twitter

Nu ook het eerste geval van besmetting met varkensgriep het Europese vasteland heeft bereikt, kan het geen kwaad het virus in de gaten te houden. Een handig hulpmiddel hierbij is onderstaande kaart van Google Maps, waarop de meest recente gevallen van besmetting worden bijgehouden.

Ook is er een speciale ‘H1N1 Swine Flu’-wiki geopend, waar allerlei informatie over het virus te vinden is. Het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) deelt betrouwbare informatie via Twitter.View H1N1 Swine Flu in a larger map

(Via Dutch Cowboys en Acute Zorg)

Lees ook:Onrust na Twitterbericht over aanval van zombies
Lees ook:Google Maps duikt onder (video)
Lees ook:Google gaat lekker: Street View geland in Nederland
Lees ook:WikiLeaks App | thriller | criminelen en geheime diensten
Lees ook:Pinterest scoort ‘t hoogst in websitetraffic (video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>