Telegraaf wint kort geding tegen datingmiljonair

De Telegraaf Media Group (TMG) heeft het kort geding tegen datingmiljonair Chris van Tuijl gewonnen. Dat betekent dat de oprichter en oud-eigenaar van Relatieplanet pas in oktober met een concurrerende datingsite op de markt mag komen.

Van Tuijl verkocht in 2005 zijn succesvolle datingsite Relatieplanet aan de Telegraaf. Begin dit jaar startte hij een nieuwe datingsite. Maar de Telegraaf houdt hem aan het concurrentiebeding dat onderdeel uitmaakte van de koopovereenkomst van Relatieplanet.
TMG beschuldigde Van Tuijl daarna van het schenden van het concurrentiebeding. en de uitgever vorderde 25.000 euro per dag als Van Tuijl Relatie in de lucht zou houden. Van Tuijl haalde daarop Relatie.nl uit de lucht en spande vervolgens een kort geding aan. Lees verder

Lees ook:Telegraaf wil (nog) geen concurrentie van datingmiljonair
Lees ook:Nieuwe iPod Nano kost Apple 33 euro
Lees ook:Twitter is ietsiepietsie dodelijk voor je relatie
Lees ook:Japan’s internet nog grotendeels intact
Lees ook:Jort Kelder kiest het hazenpad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>