Apple loopt een jaar voor op Microsoft

Ranzig-vette-supersnelle-kwijl-MacNee, nee, nee, niet ik vind dit (al vind ik dit wel) maar een aantal Amerikaanse experts die de CES (elektronicabeurs in Las Vegas) hebben geanalyseerd vindt het: Apple loopt een jaar voor op de concurrentie. Al hoef je daar volgens mij geen expert voor te zijn. Let maar op. De oogst van drie dagen persberichten op de deurmat:

1: Apple produceert vooral hardware, Microsoft doet dat ook, maar mondjesmaat. Hoe denkt Microsoft bij te blijven in de wereld van de hardware? Door het Zwitserse Logitech over te nemen, al is dit dan nog niet rond. Logitech. Leuke muizen en toetsenborden, maar niet echt een technologische koploper.

2: Het duurt nog minstens een jaar voordat Microsoft met een concurrent voor de iPhone op de markt komt. In 2008 zal dat nog niet gebeuren, meldt de Frankfurter Allgemeine Zeitung in een gepubliceerd interview met Bill Gates: "No, we won't do that. In the so-called smart phone business we will
concentrate solely on software with our Windows Mobile program."

3: Apple introduceerde op de CES de nieuwste en vetste, ranzigste, snelste, kwijl-Mac: The Tower of 8 Core Power. Eat your heart out Billy boy. 8 processoren in één retesnelle pc. Vista zou erop vastlopen, zo snel is de nieuwe Mac.

Lees ook:Eerste Microsoft-app in Mac App Store | Apple Primeur
Lees ook:Microsoft stelt update Windows Phone 8.1 ‘Blue’ uit tot 2014
Lees ook:Samsung komt met smartphone met Windows Phone 8
Lees ook:Apple werft personeel voor eerste Retail Store in 020
Lees ook:Office en Windows steeds trager

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Apple loopt een jaar voor op Microsoft

  1. Sjaak

    Beetje flauw, die laatste opmerking. Vista loopt immers overal op vast!

      /   Reply  / 
  2. MacMan

    De tafel komt hier omhoog, als ik aan The Tower of 8 Core Power denk. Wat een walgelijk vette fantastische orgastische Mac. Is-ie al te koop?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>