Sport sponsor, sport uitzenden

De Rabobank sponsort de wielrennerij in Nederland en doet dat niet onverdienstelijk. Een beetje zoals Aegon al sinds jaar en dag het schaatsen sponsort. En als je zoveel geld steekt in sport, moet je er ook optimaal van profiteren. De Rabobank loopt wederom via de nieuwe media voor op de concurrenten.

Naast het eigen sportkanaal op internet: www.rabosport.tv heeft de Rabobank nu ook dezelfde content op een zogenaamd branded channel van YouTube staan. Het leuke is dat tussen deze filmpjes beduidend minder reclame zit dan tussen de sport die je op tv voorgeschoteld krijgt.

Lees ook:RTL verwijdert filmpjes van YouTube
Lees ook:Reclame: Naakt op het web
Lees ook:Sportblog richt zich op de Spelen 2028
Lees ook:De wraak van Toshiba
Lees ook:Elke minuut wordt er 48 uur aan video geupload naar YouTube

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>