Ecobutton spaart stroom

Hoewel u allemaal hebt kunnen lezen hoe ik over de CO2-hype denk, moeten we – om andere redenen – wel zorgen voor minimaal stroomverbruik. Althans, zolang stroom wordt opgewekt met uitputbare koolwaterstoffen. Het Britse bedrijf Ecobutton heeft daar iets leuks op bedacht: een grote groene knop naast het toetsenbord waarmee u snel en makkelijk uw computer in en uit de slaapstand brengt

Natuurlijk is echt uitzetten de beste stroombesparing, maar de ecobutton is niet bedoeld als alternatief voor uitzetten, maar als alternatief voor de momenten dat u even niet aan de pc zit. De koffietijd, peuktijd en kwebbeltijd. Effe energie saven… Bestellen die je hier voor ongeveer 9 pond.

Lees ook:Nieuwe tool voor foto-freaks: Flickr Uploader
Lees ook:Tools voor privacy, lullig voor Big Brother
Lees ook:TOP 5 Gadgets van 2007
Lees ook:RIM toont prototype smartphone met Blackberry 10 (video)
Lees ook:Memeopoly: internet als bordspel | Content is het nieuwe goud

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ecobutton spaart stroom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>