Apple sleutelt aan de iPhone

iPhoneCommentaar genoeg op de iPhone. Behalve dat het ding nogal wat technische gebreken zou hebben, is er vooral veel commentaar op het gesloten karakter van de iPhone. Daarin komt nu snel verandering, doordat Apple een ontwikkelkit (SDK) heeft gemaakt voor de iPhone.

Dankzij die SDK is ook Java nu naar de iPhone te migreren, zijn Flash-dingetjes voor de iPhone te maken en kunnen volgens Microsoft zelfs Silverlight-applets (een kopie die MS van Flash heeft gemaakt) op de iPhone draaien.

Daarmee opent Apple ook de aanval op de vele concurrenten in de SmartPhone-arena. Zoals de vele Linux-based SmartPhones en de Blackberry. De iPhone is inmiddels ook geschikt om MS Exchange te draaien en is dus klaar om ook de zakelijke markt te gaan veroveren. 

Er mist nog één klein detail: het rotding is nog niet te koop in Nederland en er is geen zicht op wanneer dat wel het geval is. Schrijven over de iPhone is dus eigenlijk net zoiets als schrijven over de Wilders-film.

Lees ook:Eén Linux-AaiPhone? Nee, wel tientallen
Lees ook:In Brazilië komt IPHONE met Android op de markt
Lees ook:Samsung verkoopt toch minder smartphones dan Apple
Lees ook:iPhone 5 komt in september, witte iPhone 4 in mei
Lees ook:Happy birthday: Linux viert twintigste verjaardag

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Apple sleutelt aan de iPhone

  1. Michael

    Geestig slotzinnetje!

      /   Reply  / 
  2. Victor

    dank je, michael

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>