Het komt in de beste families voor…

XS4ALLAch het komt in de beste families voor, kleine storingen. XS4ALL, grootmeester van het Nederlandse internetlandschap, heeft deze week wel erg veel pech. Eerst de landelijke storing van XS4ALL en KPN, en dan nu een storing in hun verjaardagstaart.

XS4ALL bestaat 15 jaar en viert dat groots met allerlei acties. Gisteren kreeg ik een mooie brochure in de bus en als t-shirtliefhebber wilde ik meteen het t-shirt bestellen. Niet dus. Storing. Probeer het morgen nog eens… 

Maar ach, met XS4ALL is het net als met Apple, Land Rover en Levi's: hoe kapot het ook is, het maakt niet uit, want het is XS4ALL. Zoals het ook niet erg is om met een Land Rover bij een gele paal te staan, zolang het maar een LaRo is. XS4ALL kan bij mij ook een potje breken na 11 jaar trouwe dienst zonder één enkele storing.

Lees ook:Actie op Twitter: hashtag #TMobilewaarblijftmngeld
Lees ook:Vodafone-klanten weer mobiel: storing voorbij
Lees ook:Storing mobiel bellen en internet KPN in de Randstad
Lees ook:Update: storing treft klanten UPC
Lees ook:Bij storing via netwerk KPN, Vodafone of T-Mobile sms’en en bellen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Het komt in de beste families voor…

  1. Shinger

    Niet alleen XS4ALL heeft storing gehad bijna elke provider die gebruik maakte van de kpn netwerk had dat inclusief die van mij -_-! .. anderhalf dag eruit… In het begin bij het aanschaffen van speedlinq/telfort (20 Mbit) dacht ik weetje wat KPN is wel betrouwbaar dus doen we wel via hun netwerk …dus niet-_-!.. die gasten zijn nog steeds niet uit van waar de storing aan lag.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>